DANAS JE ZAISTA IZAZOVNO MOTIVIRATI ZAPOSLENIKE I ODRŽATI NJIHOV ANGAŽMAN, A POSREDNO I REALIZACIJU NA ŽELJENOM NIVOU. U TOME VAM MOŽE POMOĆI HR aplikacija HR sustav učinka.

Uspjeh tvrtke uvelike ovisi o kompetencijama zaposlenika i njihovoj motivaciji.

Kroz dugogodišnje iskustvo u vođenju timova, održavanju edukacija za zaposlenike brojnih tvrtki kao i korištenju kvalitetnih alata u poticanju učinka, kreirali smo HR aplikaciju HR sustav učinka koja poslodavcima pomaže:
• KAKO ZAPOSLENICIMA POSTAVITI CILJEVE?
• KAKO IH POTAKNUTI NA DODATNI ANGAŽMAN I MOTIVIRATI?
• KAKO IH ŠTO PRAVEDNIJE NAGRADITI?

Tvrtkama je glavni cilj poslovanja stvaranje vrijednosti. Jedan od najvažnijih resursa za postizanje tog cilja su ljudski resursi.

Korištenjem jednostavne i lako razumljive HR aplikacije HR sustav učinka nadopunjene osobnim savjetovanjem i stručnom ekspertizom, tvrtkama možemo pomoći u kreiranju i implementaciji vlastitih sustava učinka koji su usklađeni s vizijom, misijom i ciljevima tvrtke te prilagođeni njezinim specifičnostima i djelatnosti.

ŠTO VAM HR APLIKACIJA HR SUSTAV UČINKA OMOGUĆAVA?


Transparentan sustav izračuna nagrađivanja koji se individualno kreira za svaki odjel u tvrtki čime se eliminira potencijalno nezadovoljstvo zaposlenika zbog netransparentnih modela nagrađivanja.
Transparentnost
Ušteda vremena radi jednostavnosti unošenja, ali i u pripremi za individualne razgovore. Na taj način svi voditelji na jednak i strukturiran način vode individualne razgovore sa zaposlenicima
Ušteda
Svi elementi za praćenje i nagrađivanje pohranjeni su na jednom mjestu čime se izbjegava veliki broj dokumenata i Excel tablica. Sa samo jednim klikom do traženih informacija.
Preglednost
Na jednom mjestu se nalaze parametri nagrađivanja, potrebne kompetencije, razvojni planovi i praćenje učinka. Na taj način se voditeljima olakšava da strukturirano vode godišnje razgovore sa zaposlenicima.
Cjelovitost
Korištenje maksimalno olakšano i prilagođeno korisniku čime se i voditelji i zaposlenici s većim entuzijazmom i motivacijom posvećuju individualnim razgovorima.
Jednostavnost
Svi elementi se mogu jednostavno mijenjati te se aplikacija može u potpunosti prilagoditi korisniku. Na taj način možete sustave nagrađivanja koje već možda imate razrađene prilagoditi i iskoristiti za „svoju“ aplikaciju.Fleksibilnost

KOME JE NAMIJENJENA HR APLIKACIJA HR SUSTAV UČINKA?

Tip poduzeća – za manje i srednje tvrtke koje žele postaviti transparentan, poticajan i razvojni:
sustav kompetencija za pojedina radna mjesta (ukoliko već nisu utvrđene i definirane),
sustav procjene kompetencija pojedinih zaposlenika (ukoliko su već postavljene i definirane) i njihovu usklađenost sa željenima za dotično radno mjesto sukladno viziji tvrtke,
sustav učinka i nagrađivanja zaposlenika.

HR APLIKACIJA HR SUSTAV UČINKA JE DOSTUPNA U 4 PAKETA


Uključuje HR aplikaciju (idealno za mala poduzeća do 5 zaposlenika)
Uključuje aplikaciju te korisničku podršku administratora aplikacije prilikom unosa i prvog ocjenjivanja.
Uključuje korisničku podršku administratora aplikacije prilikom unosa i prvog ocjenjivanja te edukaciju o učinkovitom postavljanju ciljeva.
Uključuje cjelokupni sustav implementacije HR sustava učinka, aplikaciju i jednogodišnju HR podršku na području upravljanja učinkom koji mogu biti odabrani sukladno Vašim potrebama i specifičnostima što ćemo Vam vrlo rado prezentirati. Cijena se ugovara individualno sa svakim naručiteljem (ovisno o broju zaposlenika, organizacijskoj strukturi i sl.).