Naša misija je da stručnim pristupom na području praćenja prodaje i ljudskih potencijala pomažemo svakom Vašem zaposleniku i cijeloj tvrtki u rastu i razvoju. Našu ekspertizu i znanje smo uobličili u prodajnu aplikaciju Prodajni kompas i HR aplikaciju za upravljanje ljudskim potencijalima HR sustav učinka.

Međutim, naše poslovanje i tržišnu vrijednost shvaćamo puno šire - pridonosimo Vašem poslovanju razvojem Vaših zaposlenika.

Osim same podrške aplikacijama, naše znanje i ekspertizu u domeni upravljanja ljudskim potencijalima i prodaje nadopunjujemo i seminarima te radionicama.

Više o samoj podršci možete saznati OVDJE.

Podrška aplikacijama

Za pregled funkcija aplikacija i video zapise s načinom rada, molimo Vas da se logirate.
U slučaju problema u radu s aplikacijama ili ako imate upite vezane uz funkcioniranje aplikacija kontaktirajte nas.

Podrška poslovanju

Iskustvo

Ekspertiza

Savjeti

Informacija

Prodaja

Uspjeh

Osim tema seminara koje možete u dogovoru s Avusom birati, nudimo Vam standardizirane radionice namijenjene prodajnom timu u sklopu Prodajni kompas Premium paketa (teme iz područja prodaje):

 • Prodajne vještine
 • Napredne prodajne vještine
 • Prezentacijske vještine
 • Strateška prodaja
 • Upravljanje i korištenje Prodajnog kompasa

Seminari su uključeni u Prodajni kompas Premium paket, a možete ih birati i neovisno uz jednokratnu uplatu.

Za korisnike aplikacije HR sustav učinka nudimo sljedeće radionice:

 • Kako postaviti ciljeve zaposlenicima
 • Angažirani i motivirani zaposlenik - Izravan doprinos Vašem poslovanju
 • Kako kroz navike usmjeravati zaposlenike na željene poslovne vještine?
 • Kako odrediti ključne vještine i kako ih razvijati
 • Koji sustav renumeracije (plaćanja zaposlenika) je najefikasniji?

Kontaktirajte nas za ponudu

Seminari i radionice po potrebi i izboru

Avus Vam osigurava seminare i radionice u Vašoj firmi, za Vaš prodajni ili neki drugi tim. Korisnici paketa X imaju prava na seminare i radionice X puta godišnje iz područja prodaje i upravljanja ljudskim resursima. Osim navedenog, obratite nam se s povjerenjem i za sljedeće radionice:

 • Kako motivirati zaposlenike na dodatni angažman
 • Kako odrediti dinamiku prodaje
 • Ostale teme

KOMENTARI KLIJENATA


Evo javljam Vam se, da Vam zahvalim. Jer nakon Vaše edukacije u našoj firmi, u prodaji sam primjenio puno metoda iz vaše prezentacije i postao najbolji prodavač i ove godine, ali najbitnije jer sam osvojio automobil u Internacionalnoj igri cijele firme. I na najboljem sam putu da budem i najbolji prodavač cijele firme na europskoj razini. Puno mi je pomogao AIDA model.

Tomislav Horvat, prodajni predstavnik

Vrlo uspješno i profesionalno odrađena “in haus” radionica, s mnoštvom konkretnih primjera u praksi, primjenjivih odmah. Osim toga, voditeljica se ističe vrlo ugodnim, simpatičnim, a istovremeno profesionalnim nastupom te iznalazi zadivljujući broj raznoraznih rješenja za različite situacije.

Gđa Anita Rinkovec, direktor i vlasnik Ria Export Import

Već pri prvom susretu s gđom Lajtman-Bosilj svidjela nam se njena toplina, otvorenost i vedra narav. Na in house treningu koji je gospođa Lajtman kreirala upravo za dm vrlo brzo se uskladila s grupom i stvorila kreativnu i poticajnu radnu atmosferu. Sve ono o čemu govori gospođa Lajtman , ona zaista i primjenjuje na treninzima, što definitivno utječe na njenu autentičnost i uvjerljivost te je čini izuzetno kvalitetnim predavačem.

Nataša Odak, Menadžerica razvoja ljudskih resursa, DM Drogerie Markt d.o.o.