Tvrtka Avus d.o.o. nastala je kao uspomena na jednog djeda, Andriju Kovačića. To je čovjek koji je u mirovinu otišao tek s 86 godina života i nakon gotovo 70 godina radnog vijeka.

Između svih svojih poslova, obaveza, angažmana i volonterstva ulagao je mnogo svoje energije, duha i životnog entuzijazma u odgoj i obrazovanje svojih unuka.

Njegov životni moto je bio cjeloživotno učenje . Otuda naziv tvrtke Avus što na latinskom znači djed.

Naša VIZIJA je da stručnim pristupom na području ljudskih potencijala i prodaje pomažemo svakom Vašem zaposleniku i cijeloj tvrtki u rastu i razvoju.

VIŠE O TVRTKI AVUS D.O.O.

Avus Plus


Avus PLUS je nastao na osnovu iskustava u radu sa stotinama klijenata i povratnih informacija koje su od njih dolazile, a poslodavcima i menadžerima:

• olakšava svakodnevno poslovanje kroz bolje praćenje učinka zaposlenika
• olakšava postavljanje realnih prodajnih planova za prodajno osoblje i praćenje rezultata prodaje
• osigurava povećanje prodaje boljim praćenjem leadova u prodaji
• predstavlja CRM sustav
• omogućava upravljanjem ljudskim resursima na transparentan način
• osigurava bolju motivaciju zaposlenika kroz transparentan sustav učinka i nagrađivanja.

Tako se pojavila ideja da se izrade prodajna aplikacija i aplikacija za ljudske resurse (HR aplikacija) koje bi u svakom trenutku bile pri ruci i dostupne korisnicima s ciljem podrške u radu.

SAZNAJTE VIŠEKONTAKTIRAJTE NAS

Prodajni kompas


Prodajna aplikacija Prodajni kompas je nastala kao rezultat dvadesetogodišnjeg iskustva u B2B prodaji i vođenja prodajnih timova u multinacionalnoj tvrtki s vrlo izazovnim prodajnim planovima.

Nastala je nakon godina korištenja rokovnika s bilješkama o sastancima kod kupaca i klijenata, raznih excel tablica za praćenje prodaje i usporedbe ostvarenih rezultata s prodajnim planovima i potencijalom tržišta promišljajući kako sve to i sve informacije o klijentima imati objedinjeno na jednom mjestu i uvijek dostupno kada nam zatreba.

Naša ideja je bila upravo da ponudimo nešto drugačije, nešto iza čega stoji čovjek s imenom i prezimenom kojeg se može kontaktirati za određeni savjet, mišljenje, odgovor.

Nešto što će našim korisnicima služiti kao KOMPAS s odgovorima na pitanja kako:
• pratiti prodaju i prodajne rezultate
• izraditi prodajne planove
• klasificirati potencijalne kupce i klijente sukladno njihovom potencijalu za prodaju
• organizirati i pratiti leadove u prodaji
• sve to imati objedinjeno u CRM sustav za učinkovito razvijanje odnosa s klijentima.

DOGOVORITE ONLINE PREZENTACIJU

HR sustav učinka


U radu s poduzetnicima često se susrećemo s direktorima i vlasnicima tvrtki koji bi zaista iskreno željeli povećati zadovoljstvo i motivaciju svojih zaposlenika. U tome im može pomoći HR aplikacija HR sustav učinka razvijena kao podrška u upravljanju ljudskim resursima.

U toj namjeri nerijetko nakon uspješnog postizanja određenih rezultata donose ad hoc odluke o dodjeli raznih nagrada zaposlenicima (npr. određeni financijski iznos, poklon bon, večera i sl.).

Zaposlenici ne znaju unaprijed što će biti nagrada, koliko će ona iznositi i kakav točno uspjeh trebaju polučiti da bi se ona realizirala.

Upravo takvi izazovi potaknuli su nas da više razmišljamo o pomoći tvrtkama u uspostavi transparentnih sustava učinka pomoću HR aplikacije HR sustav učinka.

SAZNAJTE VIŠEDOGOVORITE ONLINE PREZENTACIJU